Homo afrikanska män stora naturliga kuk

homo afrikanska män stora naturliga kuk

Du kan när som helst avregistrera dig igen via avregistreringslänken. Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.

Läs också Myten krossad: Det går bra att nysa med öppna ögon. Världens längsta penis är svart Svarta män är välutrustade — åtminstone enligt en undersökning från Latinska hamnar på andraplatsen Undersökningen ritar upp en tydlig bild av att svarta afrikaner och latinamerikaner och sydeuropéer har längst penis, medan asiater — och framförallt de i Sydostasien — har de kortaste. Ingen sexfördel med en lång penis Forskarna menar inte att varken kort eller lång penis har någon evolutionär fördel, och längden på penis i det olika världsdelarna ligger förmodligen på den nivå som de en gång i tiden hamnade på.

Är du trött på fake news och vill ha ordning på fakta? Få 3 nr av Illustrerad Vetenskap för 79, Primaterna tillhör inom däggdjuren överordningen Euarchontoglires. Detta fastslogs genom undersökningar av primaternas genetiska och molekylära egenskaper.

Primaternas närmaste släktingar är ordningen pälsfladdrare Dermoptera. Spetsekorrar Scandentia som tidigare också räknades till primaterna har likheter i skallens byggnad och i levnadssättet, men dessa egenskaper gäller troligtvis för alla däggdjur eller har uppkommit på grund av konvergent utveckling och därför räknas spetsekorrarna som en egen ordning i samma överordning.

Ordningen bildas av följande systematiska grupper [ 4 ]:. Med undantag av människan, som numera förekommer på hela jordklotet, lever de flesta primater i tropiska eller subtropiska regioner av Amerika , Afrika och Asien.

Här finns bara djur som har införts av människan och ben av ett släkte som dog ut redan för mer än tvåtusen år sedan. I Afrika är primater vanliga och det största antalet arter finns söder om Sahara. På Madagaskar lever mycket speciella primater som bara förekommer där. I Asien sträcker sig utbredningsområdet över den Arabiska halvön den här levande arten av babianer är möjligtvis införd av människor , Indien , Kina , Japan och en del av Sydostasien.

Men även den har troligtvis införts av människor. Om man jämför med mängden övriga däggdjur som människan introducerat runt om på jordklotet är det uppenbart att människan inte tagit med sig många primater. Det handlar i princip bara om de redan nämnda babianerna i Arabien, om berberapan, små grupper av markattartade apor som togs med till ön Saint Kitts av afrikanska slavar samt en liten grupp rhesusapor som nu finns i Florida.

Trots att det inte finns några problem för definitionen av ordningen primater förekommer jämförelsevis få kännetecken som är speciella för denna djurgrupp och som inte finns hos andra däggdjur. Storleken sträcker sig från de bara 12 till 14 cm långa och 40 gram tunga muslemurerna [ 8 ] till den upp till  kg tunga gorillan [ 9 ]. Generellt är arter i underordningen Strepsirrhini genomsnittlig vikt vid gram mindre än arter i underordningen Haplorrhini genomsnittlig vikt vid 5 kg.

Några arter har en utpräglad könsdimorfism. Hannen är i genomsnitt större, med undantag för de flesta brednäsorna i Sydamerika. Ibland är hannar dubbelt så tunga som honor och det finns även skillnader i hårbeklädnad. För de andra arterna är könsdimorfismen mellan hanne och hona omdebatterad. Könsdimorfismen är hos dessa betydligt mindre än hos vissa andra djurarter, som spindlar med större hona och vissa fåglar.

Kroppen hos de flesta primater har hårbeklädnad med färger som varierar mellan vit, grå, brun och svart. Handflatan och fotsulan saknar oftast hår. Babianer har heller inte hår på rumpan. Några arter har inget hår i ansiktet eller hela huvudet. Den minsta hårväxten finns hos människan. Hårets beskaffenhet är hos några arter mjuk och hos andra styv.

Flera primater har en påfallande man kring axlarna eller ett kännetecknande skägg i ansiktet. Typiskt för alla primater är de stora, framåtriktade ögonen.

De största ögonen finns i familjen spökdjur. Arterna i underordningen Strepsirrhini har dessutom ett reflekterande skikt under näthinnan. Det förbättrar deras synförmåga under natten. Det som skiljer de två underordningarna av primater är näsan.

Hos Strepsirrhini är näsans inre rhinarium fuktigt och rikt på körtlar och hithörande arter har följaktligen bra luktsinne. Hos arter i underordningen Haplorrhini är näsan torr och enkelt uppbyggd.

De har därför ett underutvecklat luktsinne. Primater är försedda med en enhetlig tanduppsättning. De äldsta kända fynden av primater hade tandformel , det vill säga per käkhalva två framtänder, en hörntand, fyra premolara och tre molara tänder, sammanlagt 40 tänder.

Av de nu levande primaterna har lorier [ 12 ] , de flesta lemurer [ 13 ] och cebusliknande brednäsor [ 14 ] den maximala tandformeln med Några arter har på grund av sin föda förlorat en del tänder, till exempel har släktet lepilemurer inga framtänder i överkäken. För smalnäsor , som innefattar människan, är tandformeln , alltså 32 tänder. Utformningen av kindtänderna visar hur födan är sammansatt. För arter som livnär sig företrädesvis av frukter är dessa avrundade och för arter som lever av insekter är dessa tydligt spetsiga.

Hos lövätande arter är kanterna av kindtänderna vassa så att de kan finfördela de hårda löven. Alla primater har fyra extremiteter , är pentadaktyla [ 17 ] fem fingrar eller tår på varje extremitet och har en primitiv ospecialiserad kroppsbyggnad.

Ett särskiljande kännetecken är fingernaglar som finns hos de flesta arterna [ 18 ] och motsättlig tumme finns också hos bland annat opossum. Den motsättliga tummen är tillbakabildad hos de arter som använder armarna för att komma från gren till gren. Däremot har alla arter utom människan en motsättlig stortå på foten. De flesta primater lever i träd, där de rör sig oerhört vigt, och deras extremiteter är anpassade till detta levnadssätt.

Bakre extremiteterna är nästan alltid längre och robustare än de främre och är ansvariga för den största delen av rörligheten. Ett undantag bildar gibboner och många arter i familjen människoapor. Arter i underordningen Strepsirrhini har vid andra tån en klo som de använder när de vårdar sin päls. Många däggdjur som lever i träd använder svansen för att hålla balansen, och det gäller även för primater.

Trots det förekommer primater med tillbakabildad svans eller utan svans. Med undantag av människoapor, som samtliga saknar svans, är svansens längd inte kännetecknande för släktskapsförhållandet.

Deras svans saknar hår på undersidan och har där känsliga nerver. Hos de flesta familjer och släkten har honor ett par spenar bröstvårtor på bröstet. Allmänt har primater av hankön ett penisben , förutom spökdjur , ullapor och människor. De flesta arter lever företrädesvis i träd men det finns också arter som huvudsakligen förekommer på marken. Till de senare räknas några babianer , husarapan och människan. Primater finns i olika skogsområden, till exempel regnskogar , mangroveskog och till och med i skogar som ligger högre än meter över havet och geladan i det etiopiska höglandet upp till meter över havet.

Här kan nämnas sumpapan , som till och med har lite simhud mellan fingrarna, [ 24 ] och näsapan [ 25 ]. Den japanska makaken Macaca fuscata , som torde vara den nordligaste förekomsten och även kallas snöapa , har kommit på att det är skönt att bada i de varma källorna i deras habitat.

Andra arter har anpassat sig till ett liv i människans närhet och förekommer i städer och byar. Förenklat kan man säga att arter i underordningen Strepsirrhini är aktiva på natten och arter i underordningen Haplorrhini är aktiva på dagen, men det finns några undantag. Nattaktiva primater har också anpassat sig till detta levnadssätt med ett mycket väl utvecklat luktsinne.

Liksom hos andra däggdjur tar de primater som livnär sig från växtämnen längre vilotider. Arterna i denna ordning använder olika sätt att röra sig framåt. Detta beror på de olika omgivningarna och speglar sig i arternas kroppsbyggnad. Man underdelar följande former.

Ofta lever primater i grupper och även hos de arter som företrädesvis lever ensamma till exempel orangutangen överlappar territorierna varandra. För fortplantningen väljs mest individer från dessa territorier. Hos flera arter förekommer monogama relationer över många år. Sedan finns det både grupper med en hanne samt flera honor och grupper där flera hannar och flera honor lever tillsammans. I de sistnämnda grupperna finns oftast en rangordning som beror på ålder, släktskap, styrka och andra faktorer.

Även kommunikationen spelar en stor roll. Flera arter behärskar olika ljud för att markera territoriet, leta efter medlemmar av gruppen eller för att varna en motståndare. Mycket kända är de konserter som vrålaporna gör i urskogen och gibbonparens sjungande. Även indrier , lejontamariner och springapor sjunger. Primater kommunicerar även med kroppsställning och med grimaser. Viktig är också den ömsesidiga vårdnaden av pälsen. Arterna i underordningen Strepsirrhini markerar sitt territorium med ämnen ur doftkörtlarna eller med urin.

Troligtvis hade primaterna insektsätande förfäder men idag livnär sig de flesta arter av växtämnen. Många tar huvudsakligen frukter och kompletterar med löv , blommor , rötter , frön , nötter och svampar. Andra arter är däremot allätare och tar även animalisk föda som insekter , spindlar , fågelägg och mindre däggdjur. Man har också sett exempel på att schimpanser och babianer jagar varandras ungar.

Arterna som livnär sig företrädesvis av löv har anpassat sig med sina mag- och tarmsystem till detta levnadssätt. I underfamiljen langurer Colobinae som tillhör familjen markattartade apor förekommer en magsäck med flera kamrar. Hos vesslemakier och halvmakier förekommer en förstorad blindtarm.

Indrier, vrålapor, några markattor och vissa gibboner samt gorillor har en större tjocktarm som används för samma syfte. I dessa delar av mag- och tarmsystemet hjälper mikroorganismer vid nedbrytningen av cellulosan.

Ungefär 70 arter har inriktad sig på naturgummi som föda. Arter som livnär sig uteslutande av kött är sällsynta hos primaterna. Ett exempel är familjen spökdjur. Typiskt för primater är att dräktigheten och ungarnas utveckling tar lång tid och att de har en hög livslängd. Deras strategi för att utjämna den låga reproduktionskvoten är att de investerar mycket tid i ungarnas uppfostran.

... Emo tonårsbrud runkar sin backas upp boner Hängda hottie rider deckare samt bogserbåtarna Sedan tillkommer också jakten för att få deras kött och päls. Blir ni lite "illamående" om ni ser en naken kvinnokropp? Söt twink suger och rider hans boyfriend kuk Rödhårige bi slampa Ridning Deckare Knulla utan gay kondom blekinge eskort

Homo afrikanska män stora naturliga kuk

Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare. Läs också Myten krossad: Det går bra att nysa med öppna ögon.

Världens längsta penis är svart Svarta män är välutrustade — åtminstone enligt en undersökning från Latinska hamnar på andraplatsen Undersökningen ritar upp en tydlig bild av att svarta afrikaner och latinamerikaner och sydeuropéer har längst penis, medan asiater — och framförallt de i Sydostasien — har de kortaste. Ingen sexfördel med en lång penis Forskarna menar inte att varken kort eller lång penis har någon evolutionär fördel, och längden på penis i det olika världsdelarna ligger förmodligen på den nivå som de en gång i tiden hamnade på.

Är du trött på fake news och vill ha ordning på fakta? Få 3 nr av Illustrerad Vetenskap för 79, För att du är nyfiken! Att prata om något "naturligt" som något bra är minst sagt problematiskt. Om man med "naturligt" menar det som våra gener är är framselekterade för kan jag meddela att inte någon av oss går det minsta lilla som är naturligt.

Då skulle vi käka frukt och insekter och små djur som vi fångade och inte tillagade. Ingen av oss lever ett naturligt liv över huvud taget. Det är för det livet våra gener är framselekterade så "naturligt" som något eftersträvansvärt är ett synnerligen dåligt argument. När det gäller att vara normalt så är det kontraproduktivt i ett samhälle om alla är för lika, dvs ligger för nära mitten på en normalfördelningskurva en så kallad bellkurva. Man kan säga att utan bögar ingen Peter Forsberg och ingen Einstein.

Feministen Camille Paglia är inte själv feminist för fem öre sa en gång "There is no female Mozart because there is no female Jack the Ripper" angående att mäns normalfördelningskurva är bredare än kvinnors och alltså ger fler personer i utkanten av normalfördelningen.

Ferdawoon Ferdawoon Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Ferdawoon Hitta fler inlägg av Ferdawoon Hitta alla inlägg av Ferdawoon i detta ämne. Ursprungligen postat av Conen. Ursprungligen postat av Ferdawoon. Jag själv får väll erkänna att jag själv är en av de som tycker att en stor kuk är sexigt, "sizequeen", även om det efter erfarenhet med en sådan är jobbigt emellanåt det finns något som heter för stor!

Detsamma gäller de som verkligen skjuter långt och stora satser. Jag vet att det är långt ifrån alla som tycker som jag, men det är ändå det här som liksom blivit en del av bög-fördomen. Varför har det blivit så? Sumimasen Sumimasen Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Sumimasen Hitta fler inlägg av Sumimasen Hitta alla inlägg av Sumimasen i detta ämne.

Är det bara jag som stör mig på Anton Hysén? Verkligen inte en förebild för gay-communityt, visst han han inte valt det JA MEN han har ju såklart ett ansvar nu när han hamnar i media överallt. Ursprungligen postat av dekonstrueramig.

Dels så är väl manliga ideal rätt stora inom bögkulturen och då menar jag inte schlager direkt Ursprungligen postat av Sumimasen. Hmm, jo det skulle det kunna vara. Tänkte om det var något grundläggande manligt. Män ska ju ha stora hus, stora bilar.. Stora muskler och stor kuk är ju bara en förlängning pun intended av den trenden. Men det var spännande det där med att bögar generellt har större kuk.

HOMO INDEPENDENT ESCORTS ESCORT MASSAGE MALMÖ